Все для вишивання: домоткане полотно, льон, поплін, нитки та інше...

Інтернет-магазин тканин та ниток для вишивання

Бажаєте купити тканини, домоткане полотно, льон? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на тканини!!!.

(068)004-89-17 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_


Якісні тканини для вишивання – якісна вишивка.


Якісні тканини для вишивання – якісна вишивка.

Ми виготовляємо натуральні тканини для вишивання з 1990-го. Це те, що ми вміємо робити добре. На своєму виробництві використовуємо лише натуральні, природні матеріали, бо знаємо – якщо тканина хороша, то й одяг, що з неї пошиють, буде носитись довго.
Наша фірма ніколи не зупинялась в своєму прагненні бути попереду. Пройшли роки, тепер власне виробництво дає можливість виробляти великі партії тканини для вишивки та продавати їх по всій Україні і навіть закордон. Всі, хто з нами співпрацюють, задоволені асортиментом та якістю, бо отримують найкращі тканини від виробника. Ми йдемо назустріч людям та реалізовуємо великі партії своєї продукції за доступними цінами. Умови співпраці обумовлюються індивідуально.
Тканину важко зрозуміти словами. До неї хочеться доторкнутись. Саме тому в нас є фірмові магазини, де кожен охочий може побачити нашу продукцію на власні очі. Вас цікавить вишивка хрестиком? Привітні продавці порадять Вам тканини для вишивання, нитки для вишивання, рушникове та домоткане полотна, з якими Ваша праця перетвориться на задоволення.
Ми виробляємо якісну тканину, все решта – у Ваших руках!

1 коментар:

  1. позичальна компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники нехтують моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають рішення щодо фінансування компаніям та приватним особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам профінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Напишіть на номер WhatsApp на + 1- ( 989-394-3740)

    ВідповістиВидалити