Все для вишивання: домоткане полотно, льон, поплін, нитки та інше...

Інтернет-магазин тканин та ниток для вишивання

Бажаєте купити тканини, домоткане полотно, льон? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на тканини!!!.

(068)004-89-17 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_


Як навчиться вишивати хрестиком


Але всі майбутні майстри починали з малих картинок. Краще всього купити в магазині рукоділля набори для вишивання хрестом. У наборі вже знаходиться схема з буквено-цифровий розміткою, таблиця кольорів ниток, матеріал, самі нитки та інструкція з коротким поясненням виконання роботи.
Купуючи набір для вишивання, не варто відразу купувати імпортну продукцію. Вона хоч і відрізняється хорошому якістю, але краще починати з простих наборів вітчизняного виробництва.
Звичайно, можна піти іншим шляхом і купити все окремо. Але починаюча майстриня може в перший раз купити не те, що потрібно. Але і такий шлях має право на життя. Для його здійснення потрібно знайти тканину.
Існує кілька різновидів тканини для вишивки, але початківцям підійде так звана Aida. Вона буває різного забарвлення і з різним розташуванням ниток, що відбивається на кількості хрестиків на одній ділянці тканини. Вона маркується числом: від 6 до 22, в бік збільшення кількості хрестиків на одиницю площі.
Як навчиться вишивати хрестикомКрім тканини Aida є ще кілька різновидів тканини для вишивки. Серед них найбільш популярними вважаються Лінда, Dublin, Belfast та ін
Що стосується ниток, то і тут вибір великий. Але є і свої лідери цього сегменту ринку – DMC і Anchor. У них велика палітра відтінків. Російські і китайські аналоги поки поступаються, але що стосується останніх, то вони розвивають цю галузь великими кроками і скоро зрівняються з європейськими аналогами. Поки ж, щоб не ризикувати, краще скористатися перевіреними виробниками.
Вишивати можна на руках, п'яльцях або спеціальних рамах. Останні використовуються для великих картин. Рами оснащуються підставкою або спеціальним кріпленням.
Тим, хто бажає навчитися вишивати не варто купувати все окремо. Спеціальні набори для вишивання містять все необхідне. Після того як вийде вишити кілька нескладних картинок можна піти далі і купити журнал з прикладами вишивок в газетному кіоску або завантажити схему в інтернеті на форумі майстринь. Пізніше можна навчитися переводити в схеми великі картини і навіть фотографії. Для цього розроблені спеціальні програми, які видають схему з малюнка і при невеликому доопрацюванню на її основі можна вишити велику оригінальне полотно.
У вишивці потрібно терпіння. Набивши руку, все піде трохи швидше, і ви навчитеся радіти тому, що у вас виходить. Не забувайте, що на вишивку можна знайти клієнта і отримати не лише естетичну насолоду виконаної роботи, але й матеріальну складову нашого життя. Не так давно моя подруга продала через Ebay вишивку за 980 $. Дерзайте і у вас вийде.

Немає коментарів:

Дописати коментар