Все для вишивання: домоткане полотно, льон, поплін, нитки та інше...

Інтернет-магазин тканин та ниток для вишивання

Бажаєте купити тканини, домоткане полотно, льон? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на тканини!!!.

(068)004-89-17 з 9до 20
(099)006-08-72, (093)805-36-02_


Весільне вбрання


Весільне вбрання

Сьогодні все більше молодят бажають не просто «справити весілля» за стандартним глобалізованим форматом, а зробити щось оригінальне, внести свою родзинку.
Все частіше однією із найбільш популярних «родзинок» стає внесення у весілля етнічного елементу. Чи то у вигляді використання старовинних обрядів, чи то у застосуванні сучасного одягу в етнічному стилі, чи то у поєднанні того й другого.
Спеціально для творчих, модернових, просунутих молодят «Рідна мода»® пропонує сучасне весільне вбрання в етно-стилі. Вишукана жіноча блуза навипуск і оригінального крою чоловіча сорочка з тканим узором “червоним і чорним по білому” та смугами-“мережками”.
Ручне ткання чистою бавовняною ниткою на старовинному ткацькому верстаті за традиційною технологією створює м’яку, приємну на дотик тканину. Дбайливі жіночі руки наповнюють це вбрання для наречених доброю, захисною енергетикою. Молодята в такому вбранні ніби потрапляють під захист українських Берегинь, що неодмінно зробить майбутній шлюб більш надійним.

Немає коментарів:

Дописати коментар